Skip to content Skip to footer

Termékbővítés a Laser Complex -nél!

Örömmel jelentjük be, hogy a Laser Complex Kft. legutóbbi stratégiai fejlesztései és sikeres tárgyalások eredményeként új gyártók kiváló termékeit tudjuk mostantól kínálni ügyfeleink számára. Ennek köszönhetően jelentős mértékben bővült termékportfóliónk, amellyel tovább erősítjük piaci pozíciónkat és növeljük vásárlóink elégedettségét.

GPPH - Minőség az összeállításban

A GPPH, egy neves hegesztő- és összeállító asztalokat gyártó és forgalmazó vállalat termékeit is bevonjuk kínálatunkba. A GPPH által kínált termékek magas minőségükkel és megbízhatóságukkal garantáltan emelik majd kínálatunk színvonalát. A vállalat innovatív megoldásai kiválóan illeszkednek a piaci igényekhez és a legmodernebb műszaki elvárásokhoz.

Miller - Hegesztőgépek az USA-ból

Miller, az amerikai székhelyű hegesztőgép gyártó óriás teljes termékpalettájával mostantól elérhető lesz nálunk. Az egyesült államokbeli szakértők által gyártott hegesztőgépek széles választékával minden hegesztési igényt kielégíthetünk, legyen szó ipari vagy hobbi alkalmazásokról. Miller gépei ismertek a kiváló teljesítményükről és tartósságukról, így biztosak vagyunk benne, hogy ügyfeleink nagyra értékelni fogják őket.

 

GCE - Csúcskategóriás reduktorok és kiegészítők

A harmadik új partnerünk a GCE, aki felsőkategóriájú reduktorokat és hegesztőgép kiegészítőket gyárt. A GCE termékei az iparágban ismertek a magas minőségű anyagok használatáról és a kifinomult műszaki megoldásokról. Ezen termékek bevezetése biztosan növelni fogja versenyképességünket és hozzájárul a hegesztési folyamatok hatékonyságának javításához.

Új webáruházunk hamarosan nyílik!

Mindezen új termékek hamarosan elérhetők lesznek induló webáruházunkban is, amely egy modern, felhasználóbarát felületen keresztül teszi lehetővé vásárlóink számára, hogy gyorsan és könnyedén hozzáférjenek a kívánt eszközökhöz. Reméljük, hogy webáruházunk megnyitása és az új termékek bevezetése jelentős mértékben hozzájárul majd ügyfeleink és partnereink sikeréhez.

Köszönjük, hogy a Laser Complex Kft.-t választották, és várjuk Önöket új webáruházunkban, ahol kiváló minőségű hegesztési megoldásokkal állunk rendelkezésükre.

Leave a comment