Skip to content Skip to footer

Tavaszi Akció a Laser Complex Kft-nél!

Tavasz van, és itt az ideje, hogy a legmodernebb lézertechnológiával frissítsd felszerelésedet! A Laser Complex Kft. most rendkívüli ajánlatokkal vár: válogass lézerhegesztő és lézertakarító gépeink közül, amelyek raktárról azonnal elvihetők, és élvezd az 1 év garanciát, a helyszíni oktatást, valamint a karbantartási szerződést, amelyek mindegyike biztosítja berendezéseid hosszú távú teljesítményét és megbízhatóságát.

Bizonytalan vagy, hogy a gép beleillik-e a gyártási folyamataidba?

Ne aggódj!

Most kínálunk lehetőséget a gépek 1 hónapra történő bérletére, mindössze 1200€-ért, amelynek 50%-át jóváírjuk, ha úgy döntesz, hogy megvásárolod a gépet. Ez a remek ajánlat lehetővé teszi, hogy kockázatmentesen tesztelhesd és megbizonyosodhass a gép előnyeiről saját gyártási környezetedben.

Kiemelt ajánlataink:

Egyes gépeink már 11900€ +Áfa-tól elérhetők! Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy a legjobb áron szerezd be a szükséges eszközöket!
LC1500H 2in1 Fiber Lézerhegesztő gép
Teljesítmény: 1500W
Lézerforrás: Reci
Hűtő: S&A
Hegesztőfej: Au3tech HW970 2in1 ( lézertisztító funkció! )
Garancia: 1 év, 1 év karbantartási szerződés,
Egyéb kiegészítők: Huzalelőtoló, fúvóka készlet, lézervédelmi szemüveg, lencsekészlet, helyszíni oktatás
Fedezd fel új, 2kW-os 2in1 gépeinket, amelyek nem csak lézerhegesztésre, de lézertisztításra is alkalmasak. Egy gép, kettős funkcionalitás – már 14500€-tól! És ami a legjobb: akár másnap már viheted is raktárról!
LC2000H 2in1 Fiber Lézerhegesztő gép
Teljesítmény: 2000W
Lézerforrás: Reci
Hűtő: HanLi
Hegesztőfej: Au3tech HW970 2in1 ( lézertisztító funkció! )
Garancia: 1 év, 1 év karbantartási szerződés,
Egyéb kiegészítők: Huzalelőtoló, fúvóka készlet, lézervédelmi szemüveg, lencsekészlet, helyszíni oktatás
Minden gépünk mellé 1 év garanciát biztosítunk, ami alatt gond nélkül élvezheted a lézertechnológia nyújtotta előnyöket. A helyszíni oktatásnak köszönhetően csapatod gyorsan elsajátíthatja a gépek kezelését, optimalizálva ezzel a munkafolyamatokat.

Ne maradj le a Tavaszi Akcióról!

További információkért és a teljes kínálatért keress minket elérhetőségeinken. Legyen ez a tavasz a megújulás időszaka –
a Laser Complex Kft.-vel most könnyedén modernizálhatod technológiádat.
Vedd fel velünk a kapcsolatot még ma, és tedd meg az első lépést afelé, hogy a legkorszerűbb lézertechnológiával gazdagítsd vállalkozásodat!

Leave a comment