Skip to content Skip to footer

Szervíz

Cégünk a legmagasabb színvonalú szervizszolgáltatást nyújtja lézerhegesztő gépek, lézertisztítógépek, lézergravírozók és lézervágó gépek területén. Tapasztalt és képzett szakembereink számára elsődleges célunk, hogy ügyfeleinknek a lehető legjobb szerviz szolgáltatást biztosítsuk.

Szolgáltatásaink :

Gépjavítás

Vállaljuk lézerhegesztő gépek, lézertisztítógépek, lézergravírozók és lézervágó gépek szervizelését. Képzett technikusaink alaposan átvizsgálják és diagnosztizálják a berendezéseket, majd elvégzik a szükséges javításokat és cseréket. Minden munkafolyamatot szigorú minőségellenőrzésnek vetünk alá, hogy garantáljuk a gépek hosszú élettartamát és optimális teljesítményét.

Átalakítás és Átépítés

Amennyiben gépeinek frissítése vagy korszerűsítése a cél, állunk rendelkezésére. Szakértőink képesek átalakítani és átépíteni lézerhegesztő gépeket, lézertisztítógépeket, lézergravírozókat és lézervágó gépeket, hogy megfeleljenek az egyedi igényeknek és új technológiáknak. Ezzel növelheti a termelékenységet és javíthatja a gépek teljesítményét.

Felújítás és karbantartás

Fontos, hogy gépeinek a rendszeres karbantartása és felújítása megtörténjen. Szervizünk gondoskodik a lézerhegesztő gépek, lézertisztítógépek, lézergravírozók és lézervágó gépek rendszeres ellenőrzéséről, tisztításáról és szükség esetén kopó alkatrészek cseréjéről. Ez hozzájárul a gépek hosszabb élettartamához és megbízható működésükhöz.

Kiszállás és Gyorsaság

Ügyfélszolgálatunk rugalmas és gyors választ nyújt az Ön igényeire. Amint beérkezik hiba bejelentése, elindítjuk a szervizfolyamatot, és igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül válaszolni. Kiszállási szolgáltatásunk biztosítja, hogy technikusaink akár 72 órán belül az Ön címére érkezzenek és elkezdjék a szervizmunkát. Így minimalizáljuk a gépek leállási idejét és Önnek lehetőséget adunk a gyors és hatékony problémamegoldásra.

Akár 72 H belüli kiszállás!

Cseregép biztosítása

Kizárólag Lézerhegesztő és Lézertakarító gépek esetében!

Hosszabb igénybevételű javítási munkák esetén, amikor a gépe hosszabb ideig nélkülözhetetlen, biztosítunk Önnek egy cseregépet. Így folytathatja a munkát anélkül, hogy jelentős kiesés lenne a termelésben vagy a projektekben. A cseregép biztosítása lehetővé teszi a zavartalan működést, miközben mi gondoskodunk a javításról vagy karbantartásról.

Árlista

Az áraink Forintban értendők és az ÁFÁ-t nem tartalmazzák!

Szervízelés folyamata a bejelentéstől a készrejelentésíg

  1. Bejelentés: Az ügyfél jelenti be a problémát, hibát vagy szervizigényt lézerhegesztő gépek, lézertisztítógépek, lézergravírozók vagy lézervágó gépek esetén. Ez történhet telefonon, e-mailben vagy online ügyfélportálon keresztül.
  2. Hiba értékelése: A bejelentést követően a szervizcsapat értékeli a hibát és megkezdi a diagnosztikát. Ez magában foglalja a probléma azonosítását, a hibás alkatrész vagy komponens azonosítását és a szükséges javítási vagy karbantartási munkák meghatározását.
  3. Kiszállás: Amennyiben szükséges, a szerviztechnikusok kiszállnak a helyszínre, hogy felmérjék a gépet vagy megkezdjék a szervizmunkát a helyszínen. Ez lehetővé teszi a gyorsabb hibaelhárítást és a helyszínen történő problémamegoldást.
  4. Szervizmunka: A szerviztechnikusok elvégzik a szükséges javításokat, átalakításokat vagy karbantartási munkákat a lézerberendezéseken. Ez magában foglalhatja alkatrészek cseréjét, beállításokat, szoftverfrissítéseket vagy más műveleteket a gépek optimális működésének biztosítása érdekében.
  5. Minőségellenőrzés: Miután a szervizmunka befejeződött, a gépek átesnek egy alapos minőségellenőrzésen. Ez biztosítja, hogy minden javítás és karbantartás helyesen és hatékonyan történt, és a gépek készen állnak a további használatra.
  6. Készrejelentés: Miután a gépek sikeresen átestek a minőségellenőrzésen, a szervizcsapat készrejelenti a munkát. Ez magában foglalja a ügyfél értesítését arról, hogy a gépek készen állnak, és átvehetők vagy visszaszállíthatók a helyszínre.
Fontos megjegyezni, hogy az egyes lépések időtartama változhat attól függően, hogy a probléma bonyolultsága és a szükséges munka mennyisége. A szervizcsapat mindent megtesz annak érdekében, hogy a szervizfolyamatot a lehető legrövidebb idő alatt végezze el, és a gépek minél hamarabb visszakerüljenek az ügyfélhez.
 
Minden esetben az ügyféllel való szoros együttműködés és kommunikáció kiemelten fontos a hatékony szervizmunka és a megfelelő eredmények elérése érdekében.
Bízunk benne, hogy a szervíz szolgáltatásunk segítségével biztosítani tudjuk lézerberendezéseinek megbízhatóságát és optimális teljesítményét. Szakértő csapatunk mindig készen áll arra, hogy a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsa, és a lehető legrövidebb időn belül elvégezze a szükséges munkákat.
Amennyiben bármilyen kérdése van, vagy szervizszolgáltatásaink igénybevételére van szüksége, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk. Örömmel állunk rendelkezésére és segítünk Önnek a lézerberendezéseinek karbantartásában és javításában.