Skip to content Skip to footer

Rólunk

Üdvözöljük a Laser Complex Kft weboldalán!

Cégünk, a Laser Complex Kft, 2023 májusában alakult, és büszkén több év szakmai tapasztalattal rendelkezünk a lézeres berendezések területén. Célunk az, hogy elégedett ügyfelek által a  elismert szereplők legyünk a magyarországi és európai piacon.

Az általunk nyújtott szolgáltatások széles választékát kínáljuk, beleértve a lézeres berendezések importját, szervizelését, gépbérlését, tartozékok értékesítését, oktatását és üzembehelyezését. A Laser Complex Kft kizárólag megbízható és minőségi lézeres berendezéseket importál, hogy ügyfeleink a legújabb technológiákat és innovációkat használhassák.

Csapatunk magasan képzett szakemberekből áll, akik vállalják a lézeres berendezések szervizelését és karbantartását. A legújabb diagnosztikai eszközökkel és szakértelmükkel gondoskodnak arról, hogy a berendezések mindig optimális állapotban legyenek.

Rugalmas gépbérlési lehetőségeink révén ügyfeleinknek lehetőségük van rövid távú projektekhez vagy időszakos igényekhez igénybe venni a lézeres berendezéseinket. Ezzel lehetőséget biztosítunk arra, hogy hatékonyan és költséghatékonyan végezhessék munkájukat anélkül, hogy hosszú távú kötelezettségeket vállalnának.

A Laser Complex Kft továbbá széles körű tartozékokat kínál a lézeres berendezésekhez, hogy ügyfeleink a legjobb eredményeket érjék el. Emellett személyre szabott oktatási programokat nyújtunk, hogy ügyfeleink teljes mértékben kihasználhassák a lézeres technológia lehetőségeit.

Az elégedett ügyfelek számunkra kiemelt fontosságúak, és mindent megteszünk azért, hogy kiváló szolgáltatást nyújtsunk. Bízunk benne, hogy a Laser Complex Kft a megbízható és hosszú távú partnerévé válhat Önnek a lézeres berendezések terén.

Ha további információra vagy segítségre van szüksége, látogasson el weboldalunkra vagy lépjen kapcsolatba velünk. Szívesen állunk rendelkezésére és válaszolunk minden kérdésére. Köszönjük érdeklődését a Laser Complex Kft iránt, és reméljük, hogy hamarosan együtt dolgozhatunk Önnel.

Emellett további szolgáltatásokat is kínálunk, amelyek segítenek ügyfeleinknek különböző feladatok megoldásában és a munkafolyamatok optimalizálásában. Az alábbiakban részletesen bemutatjuk ezeket a szolgáltatásokat:

3D nyomtatás: Rendelkezünk 3D nyomtatókkal, amelyek lehetővé teszik a részletes és precíz 3D modellek és prototípusok elkészítését. Segítünk ügyfeleinknek a tervezéstől kezdve egészen a kész termék létrehozásáig.

Termékjelölés: Vállaljuk a lézeres termékjelölést, amely lehetővé teszi a pontos és tartós megjelölést a termékeken. Ez magában foglalja például a vonalkódok, QR-kódok, szövegek vagy logók lézeres gravírozását.

Lézeres felületkezelés: Kínálunk lézeres felületkezelést, amely lehetővé teszi a termékek felületének módosítását és javítását. Ez magában foglalhatja például a felületi textúra megváltoztatását, a festék eltávolítását vagy a rozsdamentes acél felületek mattítását.

Lézerhegesztés: Szakembereink vállalják a lézerhegesztést, amely hatékony és pontosságot nyújtó hegesztési megoldást kínál. Ez a módszer alkalmas fémek és más anyagok hegesztésére, lehetővé téve a tartós és minőségi kötéseket.

Lézervágás: Képesek vagyunk lézervágást végezni, amely gyors és precíz módja a különféle anyagok vágásának. Legyen szó fémekről, műanyagokról vagy faanyagokról, a lézervágás lehetővé teszi a pontos és tiszta vágási vonalakat.

Ezek a kiegészítő szolgáltatások tovább bővítik a lehetőségeket és a rugalmasságot, amelyet a Laser Complex Kft nyújt ügyfeleinek. A szakértő csapatunk és a modern technológiák segítségével biztosítjuk, hogy ügyfeleink a legmagasabb minőségű és hatékony szolgáltatásokat kapják.

Ha további részletekre vagy konkrét igényekre van szüksége ezekkel a szolgáltatásokkal kapcsolatban, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba. Örömmel segítünk Önnek a legmegfelelőbb megoldás kiválasztásában és a projektek sikeres elvégzésében.