Skip to content Skip to footer

Lézergravírozás

Cégünk örömmel kínálja a legmodernebb lézergravírozási megoldásokat, amelyekkel gyorsan és hatékonyan teremthetünk egyedi dekorációkat, ajándékokat, névjegykártyákat és számos egyéb kreatív terméket. Ügyfeleink elégedettségét és az átlagon felüli minőséget szem előtt tartva, rendelkezésre áll a következő sokoldalú és magas színvonalú szolgáltatások:

Gyors átfutási idő:

Modern lézergravírozó berendezéseink és tapasztalt csapatunk révén rövid idő alatt képesek vagyunk teljesíteni a megrendeléseket. Ennek köszönhetően Ön időt és pénzt takaríthat meg, és a kívánt termékek hamarabb kerülnek kezébe.

A megrendeléstől számítva akár 72 óra alatt Önnél lehet a kész termék!

Egyedi dekorációk és ajándékok:

Lézergravírozással szinte bármilyen anyagot képesek vagyunk díszíteni és testre szabni. Ezzel lehetőséget teremtünk az egyedi és személyre szabott dekorációk, ajándékok és emléktárgyak létrehozására. Legyen szó fa, üveg, fém, bőr vagy műanyag anyagról, mi gondoskodunk arról, hogy az elképzeléseit valóra váltsuk.

Névjegykártyák / Névtáblák / Cégtáblák készítése:

Egyedi lézergravírozott névjegykártyákkal kiemelkedhet a versenytársak közül. Stílusos és professzionális megjelenést biztosítunk, amelyek kitűnően tükrözik vállalkozása vagy személyes márkája személyiségét és értékeit.

Ipari termékjelölés:

Szakértői vagyunk az ipari termékjelölésben is. Lézergravírozással megjelöljük a termékeket tartósságra, márkázásra vagy egyedi azonosításra való tekintettel. Az ipari lézergravírozás pontossága és tartóssága lehetővé teszi, hogy az Ön termékei kiemelkedjenek a piacon.

Fiber lézer technológia:

A fiber lézer technológia az egyik legfejlettebb módszer, amellyel kiváló minőségű gravírozást érhetünk el fémes anyagokon, mint például acél vagy alumínium. Ez a technológia garantálja a pontos és hatékony jelölést, így ügyfeleink a legjobb eredményekre számíthatnak.

Dióda lézeres technológia:

A dióda lézer technológia kiválóan alkalmas műanyagok, fa és egyéb nemfémes anyagok gravírozására. Ezzel a technológiával egyedülálló megjelenésű és kreatív termékeket hozhatunk létre.

CO2 Lézeres technológia:

A CO2 lézeres technológia széles körben alkalmazható műanyagok, fából készült tárgyak és papír gravírozására. Ez a módszer rendkívül sokoldalú és lehetőséget ad a színes vagy fekete-fehér gravírozásra.
Bízzon meg minket a lézergravírozás feladatával, és garantáljuk, hogy szakértő csapatunk magas színvonalon és odafigyeléssel végzi a munkát. Kreatív és egyedi megoldásokat kínálunk minden ügyfelünknek az igényeik és elvárásaik alapján. Várjuk érdeklődését, és örömmel állunk rendelkezésére a lézergravírozás terén történő együttműködésben!